Heerlijk genieten

Veel cultuur

in de omgeving van het huisje

Overal natuur om u heen

Over het huisje in de Ardennen

Ons mooi, sfeervol, leuk, romantisch vierpersoonshuisje is gelegen aan de rand van een vakantiepark Domaine du bonsoy te Blamont. In het huisje zijn twee tweepersoons slaapgedeelten gescheiden door badkamer met toilet. Het geheel verwarmt u met een pelletkachel. Vanuit de woonkamer stapt u via een grote terrasdeur op het balkonterras. Hier heeft u een mooi uitzicht over het bos.

Onze pelletkachel is een ideale oplossing in de strijd tegen het broeikaseffect en de klimaatverandering. De pelletkachel is naast een gezellige sfeermaker ook een CO2-neutrale oplossing.

.Het sfeervol huisje in de Ardennen is compleet gerenoveerd in 2014 en is geschikt voor alle jaargetijden. Het huisje ligt direct aan de rechter oever van de Maas op een vakantiepark van zo’n 70 hectare. Het grootste deel van het park bestaat uit bos. De stenen huisjes zijn in zogenaamde dorpjes bij elkaar gebouwd. Ons huisje staat in het dorpje Ivoire en ligt in een hoger gelegen deel van het park. U heeft daar een prachtig uitzicht over de Maasvallei met in de verte het dorpje Hastiere. Het park maakt deel uit van een prachtige omgeving waar de natuur van deze streek beroemd om is. Er lopen diverse wandelroutes door het park.
Het hoogteverschil tussen het hoogste punt in het park (waar het huisje ligt) en de Maasoever bedraagt ca. 90 meter.

Ligging

Het huisje ligt bovenaan een  helling van de maas met aan de voorkant een bos en aan de achterkant weides met koeien.  Parkeren van de auto kan  bij het huisje.  Er is in het huisje een wifi verbinding voor normaal gebruik.

De woning

Oppervlak: 51 m2
Terras 20 m² afsluitbaar met tuinmeubels en parasol
Pellet kachel

Woonkamer

Kabel tv
Hifi set /DVD
Open keuken
Koelkast met diepvriesvak
Vaatwasser
Elektrisch fornuis
Koffiezetapparaat en Senseo-apparaat
Waterkoker.
Staafmixer, bakvormen etc.
Oven/magnetron

slaapgedeelte

2 aparte Slaapgedeeltes op de vide met elk boxspring 2 pers.inclusief dekbedden
Een van de slaapgedeelte heeft een tv.

Badkamer

Wasbak
Douche
Wc

Diversen:

.
In het voor en na seizoen heeft u ongeveer een halve zak nodig per dag. Tegen het vriespunt een zak en als het echt vriest heeft u ruim voldoende aan twee zakken per dag .Deze zakken kosten u € 11.50 per zak. Bij de Spar winkel in Hastiere kost een zak ongeveer 10 €. U mag als 5e persoon een kindje/baby meenemen maar er zijn geen voorzieningen aanwezig. Met de kerstdagen en Nieuwjaar is het huisje sfeervol verlicht.

De woning ligt op
Afstand kleine kruidenier bij de kerk Blaimont: 1.0 km
Afstand bakker(Hastiere): 3,0 km
Afstand SPAR supermarkt (Hastiere): 3,5 km
Afstand stad Dinant: 11,0 km
Afstand stad Givet.(FR): 8,0 km
Afstand toeristenbureau(Hastiere): 3,5 km
Afstand speeltuin aan maasoever: 1,0 km
Afstand zwembad stad Givet.(FR): 10,0 km
Afstand pinautomaat(Hastiere): 3,0 km

Bijkomende kosten, annulering en aansprakelijkheid

Energiekosten: Deze bedragen € 9.00 per nacht.

Eindschoonmaak bij vertrek: 57.50 euro per periode. Zorg dat de woning bezemschoon is, er mag geen vaatwerk blijven staan. Indien u tussendoor de woning zelf wenst schoon te maken: stofzuiger, schoonmaakmiddelen en schoonmaakproducten zijn opgeborgen in de hoge kast naast de magnetron. Voor keukenlinnen, theedoeken e.d. dient uzelf te zorgen. U verlaat de woning zoals u ze aantrof: de badkamers zijn proper, de koelkast is netjes en het huisje Ardennen is geveegd.

Diversen:

• Lakenpakket is verplicht : € 18,00 /2 pers. bed . Wij willen garant staan voor een schoon hygienisch bed.
• Prijs huisdier gratis € 0,00 /n huisdieren mogen niet naar boven, (vide) waar de slaapgedeeltes zijn.
• Belasting p.p.p.d.€ 1,00
• Schoonmaak is verplicht. € 57,50
• Stroom € 9.00 per dag bij normaal verbruik.
• Pellet hout per zak € 11.50

.
In het voor en na seizoen heeft u ongeveer een halve zak nodig per dag. Tegen het vriespunt een zak en als het echt vriest heeft u ruim voldoende aan twee zakken per dag .Deze zakken kosten u € 11.50 € per zak. Bij de Spar winkel in Hastiere kost een zak ongeveer 10 €. U mag als 5e persoon een kindje/baby meenemen maar er zijn geen voorzieningen aanwezig.Broodjes voor u ontbijt kan als u het park uit rijd naar rechts halen bij een kleine kruidenier op 300 meter afstand of u rijdt verder door naar Hastiere. Met de kerstdagen en Nieuwjaar is het huisje sfeervol verlicht.

Annulering

Bij annulering van de vakantie om wat voor redenen dan ook, kan het geheel of gedeeltelijk betaalde huursom niet worden terugbetaald. Wel is overdracht van huur mogelijk indien u daar zelf voor zorgt. Bij annulering binnen dertig dagen voor vertrek is de volledige huursom verschuldigd. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor opgelopen letsel van de huurder(s), ongeacht de oorzaak. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen. Zorgt u dus voor een goede verzekering!

Reserveren

Wanneer u reserveert via deze website krijgt u een mail retour met de bevestiging. Bij deze bevestiging krijgt u ook de factuur. U dient 25% van de huursom binnen tien dagen te voldoen. Daarnaast wordt een waarborg verlangd van € 150. De BORG word verwerkt in de factuur . Uw waarborggeld wordt ( na aftrek van de energiekosten) na uw vakantie, na ontvangst de energiekosten stroom en het aantal zakken pellethout , op uw rekening geretourneerd.

De reservering is pas definitief na ontvangst van het voorschot. Het restantbedrag moet uiterlijk 30 dagen voor aankomst in ons bezit zijn.

Heeft u nog vragen dan kan u deze mailen via het contact formulier.

Reserveren kan u via dit formulier

© Copyright - Sfeervol Huisje Ardennen